.

Accmor 11-Komad od Nerđajućeg Čelika, Površine Kašike/Čaše Set - Premija Cvrsta supene kašike Površine Spremno za Hemijsko i Tečnost Sastojke - Prefekt za Kuvanje ili Peče (Nerđajućeg Čelika)

Accmor 11-Komad od Nerđajućeg Čelika, Površine Kašike/Čaše Set - Premija Cvrsta supene kašike Površine Spremno za Hemijsko i

KM 33.65

Iznos
Tova je dostupna

Jesi li iznerviran sa bljutava, bježi od mill površine čaše tu gomilu plastike postavlja to lako slomiti i na kraju, da gulimo u tvoju hranu?
Jesi li umorna od Slabije metal postavlja to nije trajna i slomiti lako, etikete to prešlo i nakon nekog vremena to čini tvoju površine čaše i kašike beskoristan?
Sada, tamo je rješenje - Accmor nerđajućeg čelika kašiku set, najbolji površine žlice za vaše potrebe.
Zašto ti treba da biram Accmor?
Naš nerđajućeg čelika čaše i kašike ti ponuditi :
1) 100% od Nerđajućeg Čelika, tako da svoje čaše i kašike će trajati cijeli život - ne razmazala, rđu ili BPA u tvoju hranu.
2) Ne Zavarena Dijelove tako da se bavi neće se slomiti.Ovim bavi su debeli i čvrsto.
3) Tačno & Precizno Merenje u 6 varijacije - 6 Kašiku Veličina - 1/8 tsp, 1/4 tsp, 1/2 tsp, 3/4 tsp, 1 tsp i 1 tbsp.postoje ml i broja jasno je da je urezano u dršku.
4) Gnijezdo compactly, 6 u paket za lako skladište, imaš stan, stabilan donji dijelovi koji ne napojnicu preko Uključuju "čudno" veličina teško naći u drugim setovima.
5) Suđa sigurnom, lako čistiti, kašike su dovoljno mali preko vrha da stane lako u kontejnerima.
Ti i tvoji prijatelji trebaju Accmor nerđajućeg čelika kašiku set 6, to je najbolji Božić, rođendan, ili vjenčanja poklon za pečenje ili kuvanje ljubavnik.

Više informacija