.

Unves Šljokice Sto Trkač, 12x108inch Šljokice Šljokice Trkač za Zabavu Rođendan Venčanje Večeru Bebu Ukras stolnjak Zalihe,Zlato

Unves Šljokice Sto Trkač, 12x108inch Šljokice Šljokice Trkač za Zabavu Rođendan Venčanje Večeru Bebu Ukras stolnjak Zalihe,Zlato

KM 36.08

Iznos
Tova je dostupna

Novi dizajn za stolove.Specijalni dekoraciju za večere.
Imate li neke nove ideje o tvom posebnih trenutaka dekoraciju?Jesi li ikada umorna od običan stol decors?
Sada, novi dizajn za stolom trkača, ne običnih više, samo izaberi ove Šljokice Sto Trkači!
Odlična ideja da ukrasiš pažljivo pripremili banket, a večeru.
Iskoristimo ovaj divan šljokice sto trkači za Dan Zahvalnosti i badnjak večere, oni su će biti nova haljina se ideju za tvoj dom, otići romantičnu pamćenje sa vašim članovima porodice, oni su mrlja-otporan i lako čistiti, samo uživaj u hranu koja te izradili i ne brini čistoću problema.
Generalno Puta Prijave
Kako da koristim ovo šljokice sto trkači ukrašavam ti mala beba je tuš ceremoniju?Oni će biti još jednog svedoka za tvoju sreću.
Je veridba ili venčanje banket, koristite te rose zlato ili zlato šljokice sto trkači, na šljokice zlatnika će biti još dekor za tvoju pamtim vrijeme.Savršeno za posebnih trenutaka i impresionira sve vaše goste kad god otmjenu večeru što dolazi o!
Ljubazno Bilješke
Molim vas poruku da će biti neke miriše nakon dugo pošiljku i zlatnika će biti pao sa malo, oni su normalni fenomen, molim te visiti na ocistimo mjesto i šejk lako da se potroši miriše.
Rizika Garantovano
Mi smo gura za pružanje najbolje službu naše mušterije zauvijek.Ako imate bilo kakvih problema tokom šoping ili koristiš vrijeme, molim vas da kontaktirate nas, mi će riješiti probleme sa tobom, povrat novca ili zamjenom za 24 sata.

Više informacija